OFFICE 365 ZA ŠKOLE


Office365
 je besplatna  usluga te alati koji omogućuju suradnju i komunikaciju između svih sudionika u obrazovnom sustavu. Za uspješnu prijavu potrebno je imati aktivan AAI@EduHr korisnički račun (podaci s kojima se prijavljujete u e-Dnevnik).

Na ovom linku saznajte što sve uključuje usluga office365.skole.hroffice

Između ostalog omogućuje i instaliranje besplatnog Officea na vaše računalo. Tijekom redovitog obrazovanja, kao učenik imate pravo na Office 365 alate bez dodatnih troškova. Tako možete instalirati najpopularnije programe Word,  Excel i PowerPoint i ostalo, na 5 uređaja koji uključuju PC, laptop, tablet računala i Mac računalo.


 

 

Dan sigurnijeg  interneta 2019

 

 I ove godine na satu informatike obilježen je Dan sigurnosti na internetu u svim razredima.  Učenici 7. i 8. razreda na tu temu radili su poučne stripove, kvizove, osmosmjerke i druge igre.  Neke od njih možete vidjeti ovdje:

 

http://www.toondoo.com/cartoon/12649623

http://www.toondoo.com/cartoon/12635286

https://learningapps.org/display?v=p9vgipkgt19
https://learningapps.org/display?v=ps1fjitqc19

Natjecanje iz informatike Infokup 2019

 

info

 

Školsko natjecanje iz informatike  provedeno je 25.01.2019.g.  U kategoriji Digitalne kompetencije sudjelovali su Hana Gutić i Ivan Mandarić učenici 5. razreda, te  Iris Duvnjak, Ana Turudić i Tina Turudić učenice 6. razreda.  Najbolje plasirana je bila Iris Duvnjak 21. mjesto, a ostali su među prvih 50 učenika u svojim kategorijama.

 

 

________________________________________________________________________________________

 Izrada i oblikovanje Web stranica – Radovi učenika 8. razreda

Božica i Ana

Julijana

Pavle i Boško

Klara i Antonija

Klara i Petra

Matej i Marko

 

7. RAZRED

Excel

Vježba 1

Zadatak